Hunter gummistøvler til piger

Hunter Gummistøvler til piger i sort

Hunter gummistøvler til piger fra  har det seneste år været populært fodtøj til både voksne og børn i dårligt vejr. Hunter har også produceret en serie gummistøvler til børn, som bl.a. fås i gul, sølv, sort og aubergine. Hunter er som altid kendt for den gode kvalitet og deres specielle og eksklusive design. Gummistøvler er produceret i naturgummi, og er udstyret med en dejlig tyk hæl. Den tykke hæl sikre at man kan gå længere i dem i forhold til traditionelle gummistøvler.

Gå til direkte til tilbuddet ->

Gummistøvlerne er designet med den klassiske spænde på siden af gummistøvlerne, som man kender fra voksenudgaven af støvlerne.

Ud over gummistøvlerne medfølger også en lille rygsæk i sort, som barnet kan bruge til madkasser eller gymnastiktaske.

Priserne på disse gummistøvler ligger fra 300-550 kr afhængigt af model.

Tryk på en model og gå direkte til tilbuddet:

Hunter Gummistøvler til piger i SølvHunter Gummistøvler til piger i sortHunter Gummistøvler til piger i gulHunter Gummistøvler til piger i Aubergine

Farver: Sølv                  Sort                            Gul                        Aubergine 
Vælg også blandt disse farver: sort og guld, Lyserød, Grøn, violet, lilla, lyserød eller navy

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SQz9ROzYhgY&rel=0&w=320&h=240]

Ekstra tilbehør til støvlerne

Man har mulighed for at købe en speciel Hunter Plejemiddel til gummistøvlerne. Dette middel vil hjælpe efter noget tids brug med at genopfrisk den valgte farve.

En anden ekstra lille ting, som kan være gavnlig ved køb af et par Hunter gummistøvler er de såkaldte Hunter Fleece Gummistøvlestrømper. Disse strømper er lavet af et dejligt materiale, og passer perfekt ned over støvlekanten. Strømpen foldes nemt ned over gummistøvlen med et indvendigt logo, som nu kommer frem. De hjælper med at holde barnets fødder lidt ekstra varme, uden at man behøver at gå på kompromis med designet.

Se sokkerne her:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QEMesA25TAg&rel=0&w=320&h=240]

*billeder er lånt med tilladelse fra Kids-world.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Hunter gummistøvler til piger, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

, , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Seje gummistøvler til drenge 2012 | Til-Børn.dk - Læs om udetøj til børn - 14. september 2012

    [...] Gummistøvler fra Hunter har været super populære blandt piger de sidste par år. De har også en sort model, som er en unisex model. Det er et klassisk par Hunter gummistøvler til børn med spænden på siden samt Hunter-logo på fronten (fungerer også som refleks). Gummistøvlerne er produceret i naturgummi, og en god hæl. De koster selvfølgelig et par hundrede kroner ekstra i forhold til de fleste gummistøvler til drenge, men man betaler også en del for mærke og design. Køb dem her -> [...]

Skriv et svar