Årets sejeste gummistøvler til piger

CelaVi gummistøvler rød m. elefantSøde elefanter fra CelaVi

Flotte røde gummistøvler, der er et sikkert hit for en lille prinsesse. Den har CelaVi’s kendetegn – de søde elefanter – på i hvid. Den har en god bund, og er ekstra kraftig ved hælen, hvor gummistøvlerne tit går i stykker.
De er 100 % vandtætte.
Størrelserne er fra str. 19 til 33
249,95 kroner fås de for lige nu
Se dem her 

Mikk-Line gummistøvle lillaGummistøvler der er nemme at tage på

Flotte lilla gummistøvler til piger fra Mikk-Line til den super fine pris på kun 199,95 kroner. De har et super fint design, der godt kunne minde lidt om Hunter-gummistøvlerne, men bare meget meget billigere. De er dog lige så fine og i lige så god kvalitet.
De har også en super bund, og ekstra tykkelse ved hælen. De har en lille spænde til pynt på siden.
En smart detalje er gummibåndet, der gør det dejligt nemt for børnene at tage på – og så er de selvfølgelig 100 % vandtætte.
Tag et kig på dem her

SmåFolk gummistøvler pink m. æblePink æble-gummiestøvle fra SmåFolk

Der er fra SmåFolk ikke så stor forskel på de her gummistøvler og de ovenstående – bortset fra designet.
Her er igen super god kvalitet og flot design med det klassiske SmåFolk logo. Her er dog lagt et ekstra lag stof ind, så den er blød at have sine små fusser i.
Der følger desuden en lille beige mulepose med grønt æble-logo på.
Lige nu kan du købe dem til 199,95 kroner
Tjek dem ud her

CelaVi gummistøvle rød m. prikkerSøde mariehøns fra CelaVi

Super seje mariehøne gummestøvler fra CelaVi. Ligesom de andre CelaVi gummistøvler til piger er de piger er kvaliteten rigtig god. Gummistøvlerne har et smart snefang i toppen, som kan spændes ind. Dette sikre at de meste vand, ikke kommer ned i gummistøvlen. Et smart bud på et par gummistøvler til piger i denne sæson. Gummistøvlerne er lige nu på tilbud fra 250 kr til 175 kr, hvilket må siges at være en rigtig god pris.
Se gummistøvlerne med mariehønemønster her -> 

Celavi gummistøvler til piger i gulNy gul model gummistøvler fra CelaVi

CelaVi har lavet denne gule gummistøvle til piger, som er deres bud på et par trendy gummistøvler til piger i denne sæson. Gummistøvlerne har smarte sorte snørebånd samt en gul trendy farve. Gummistøvlerne er naturligvis holdt fri fra alle de skadelige stoffer, som alle andre CelaVi gummistøvler. De har en smule smallere hæl end traditionelle gummistøvler, så kan derfor være gode til et par fødder, som ikke er specielt brede. De fås i størrelsene 19-34, og koster 250 kr.
Se de gule gummistøvler her -> 

Hunter gummistøvleHuntergummistøvler med glimmer

Hunter har fået produceret et par gummistøvler til piger i denne sæson med smart glimmer. Gummistøvler har det velkendte design fra Hunter med spænden på siden. Farven vi har valgt at tage et billede med her er den lyserøde version. Den fås også i en sort version, hvis det skal være med glimmer. Gummistøvler er som altid fra Hunter lavet i en rigtig god kvalitet, og er ikke for tunge for barnet at gå rundt med. Det er desuden at købe et par inderstrømper, som passer til gummistøvlerne. Prisen på gummistøvlerne ligger på 700 kr, og fås i størrelse 24-38
Se Hunter gummistøvlerne her ->

Danefæ gummistøvle med foerDanefæ gummistøvle med lækkert foer

Gummistøvler er et par dejlig varme af slagsen fra Danefæ. Gummistøvlerne her er nemlig produceret med en rigtig god bund samt foer. Gummistøvlen er produceret i en smart lilla farve med et tryk af en svane på siden. Danefæ har desuden fået lavet et godt snefang i toppen.
Se de varme gummistøvler her -> 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Årets sejeste gummistøvler til piger, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
No comments yet.

Skriv et svar